Friday, November 2, 2012

Video Nasyid 2.

video

Ni video nasyid ke-2, semua murid PASTI AL-HIDAYAH, Kubang Panjang, K.Trg.  NUha diberi kepercayaan memimpin nasyid...dia yg paling kecik. Syabas diucap pd K.Long atas keberanian yang ditunjukan.

Nuha Nasyid di Hari Konvokesyen.


video

Nuha jadi solo untuk Nasyid 4 Tahun, Sungguh bersemangat anak abi & ummi ni. Tak takut langsung, penuh yakin...bertuah...bertuah.

Saturday, February 18, 2012

Nasuha Adnin dah boleh berjalan.

Alhamdulillah...saat di tunggu abi & ummi akhirnya tiba. Adnin dah boleh berjalan, mula-mula asyik nak berpimpin jer. Asal nak gi mana, nasuha akan cari jari ummi, abi, tok , tokki atau sesiapapun utk ajak gi jalan...

Kelihatan tak puas pulak bila tengok Adnin bleh berjalan, mula dengan langkah demi langkah, akhirnya dah boleh jalan sendiri.

Yang seronoknya, satu malam tu Nasuha dok ulang amik pampers dari ruang tengah rumah wat masuk ke bilik susun atas katil. Dok ulang gok amik pampers...lucu.


Saturday, October 8, 2011

Nasuha Adnin mula merangkak.

Alhamdulillah....

Nasuha Adnin dah pun mula belajar merangkak Rabu lepas. Lepas ni lagi lajulah dia bergerak.

Mulut bleh tahan banyak bercakap, pandai panggil Kak Long.....'Ha'..Gaya menelefon pun bleh tahan, lagi best time Azan kat masjid, dia pun angkat tangan ke telinga, gaya bilal laugkan azan...:-).

Thursday, September 29, 2011

Proton Exora

Ummi & Proton Exora.

Nyang, tok, tokki, Teh ngan Kak Long.

Muatan Penuh.

Trip to Tanjung Malim, Perak ngan Exora. Best & Selesa. Alhamdulillah perjalanan lancar lalu ikut jalan Jeli-Gerik, balik ikut Genting.




Kasih Kakak

Cayang sungguh dia kat adik dia...:-). Oghe usik nak pinjam adik dia, dok bui...

Raya 2011

Salam....

Lama doh abi doh update blog ni, Ni gambo masa pagi raya. Semoga Allah s.w.t sentiasa mencucuri Rahmat & Maghfirah kepada kita sekeluarga....come anak2 abi, mcm umminye gok :-).